AG FASMR

In weekendul asta sunt la Adunarea Generala FASMR (Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania) organizata de OSM (Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj) la Baisoara – am programat cate o portie de medicina pentru fiecare zi cat sunt plecat, dar nu voi putea raspunde la intrebari/emailuri.

1 raspuns

  1. […] lung si fara momente de plictiseala, de la sedinte pe comitete FASMR (Federatia Asociatiilor Studentilor in Medicina din Romania), la plenare, pana la dat cu placa pe […]

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.