Feed contraboli

Laurentiu Craciunas
Laurentiu Craciunas si Ionel Craciunas
Laurentiu Craciunas si Rodica Craciunas

Jun
2010
22

Banca De Sperma Pentru Oameni Frumosi

BeautifulPeople.com este o retea de socializare exclusivista care accepta doar oameni frumosi din punct de vedere fizic. A intrat in atentia Presei cand a dat afara peste 5000 de membri dupa sarbatorile de iarna, motivul fiind kilogramele in plus.

In drumul lor catre o lume mai frumoasa, administratia BeautifulPeople.com a deschis o banca de sperma cu donatori apartinand retelei de socializare, deci doar oameni frumosi. Initial au vrut sa restrictioneze accesul, dar pentru ca oricine si-ar dori un copil frumos au hotarat sa permita oricarei persoane sa-si gaseasca un donator prin intermediul siteului.

Tinand cont ca printre membrii cu care se lauda se numara si Brad Pitt sau George Clooney, iti poti imagina care va fi cererea…

BeautifulPeople.com nu se implica direct in transferul de sperma sau ovule, cu doar faciliteaza comunicarea dintre donatori si cei care doresc sa beneficieze de materialul lor genetic. Ideea a venit in urma numeroaselor cereri pe care le-au primit din partea clinicilor de reproducere asistata, acestea propunandu-le sa stimuleze comunitatea in sensul donarii de sperma sau ovule.

In momentul actual, BeautifulPeople.com are peste 600.000 de membri din peste 190 de tari. Conform administratorilor retelei, s-au nascut deja peste 600 de copii din relatii materializate in urma intalnirilor de pe site.

Te intereseaza subiectul? Apreciaza-l si mai scriem.

2 Raspunsuri la “Banca De Sperma Pentru Oameni Frumosi”

  1. zsolt says:

    unde se poate dona sperma in cluj napoca

  2. bogdan says:

    Vreau mai multe detalii un nr de telefon,o adresa unde se poate dona sperma

Lasa un Raspuns


Daca ai nevoie de un raspuns urgent la problema ta in urmatoarele 48 de ore poti deveni pacient privat. Afla mai multe.


Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.