Dezamagirea Google News pe Romania

Din august 2015, Google a deschis sectiunea News pe domeniul .ro, adica stiri specifice Romaniei, sau cel putin avand ca surse ziare/agentii de stiri cu continut in limba romana. Pe domeniul international (.com) Google News este o sursa buna de informare prin centralizarea stirilor importante din domenii precum medicina, stiinta (mergand pana la tehnologie, afaceri, divertisment etc).

Aceleasi sectiuni se gasesc si pe Google News Romania (news.google.ro), dar calitatea continutului este sub genunchiul broastei.

Mentionez doar cateva titluri din sectiunea medicina:

  • Barba lui Arsenie Boca, DE VANZARE, pe internet.
  • Ce pot pati barbatii care isi strang puternic cravata de gat? E grav!
  • Micul dejun care te scapa de 11 kg in 30 de zile
  • Remedii naturiste cu mamaliga si matase de porumb
  • Ce se intampla daca aplici usturoi tocat AICI. Starea ta de sanatate se va imbunatati in 5 minute

Un top al celor mai populare stiri din domeniul medical romanesc…

Vezi alternativa internationala: news.google.com

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.