Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Ovulatie tarzie

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Ovulatie tarzie

    Buna ziua, va rog daca este posibil sa ma ajutati cu un sfat. Situatia mea este urmatoarea: am un copil de 4 ani si acum incercam de bebe nr 2 dar nu prea ne iese. Am un CM cam neregulat 27 - 28 - 30 zile motiv pt care am monitorizat ovulatia ecografic timp de 3 luni ( noiembrie, decembrie, ianuarie - 2017) si se intampla in jurul zilei 14-15. In acesta luna insa (februarie), nu am ovulat in ziua 14-15. Ecografic au fost identificati foliculi la dimensiune optima iar doctorul care imi urmareste evolutia, mi-a prescris injectie Ovitrelle in ziua 17 a CM. Am facut acea injectie aseara 08.02.2017. Nelamurirea mea este urmatoarea: daca voi ovula atat de tarziu..ziua 18-19 si voi ramane insarcinata, este posibil ca sarcina sa nu evolueze corect? Am citit ca un embrion rezultata din ovulatie tarzie, peste ziua 17, este unul cu o incarcare genetica saraca si poate dezvolta diverse probl. Este asa?
    Ultima editare de dafneeselena; 09.feb.2017, 11:14.

  • #2
    Buna dafneeselena, ovulatia are loc in data cea mai probabila (14 zile inainte de urmatoarea menstruatie) in aproximativ 20% dintre femei, la restul are loc ori inainte ori dupa, nu e neobisnuit. 'Incarcarea genetica' nu are nici o legatura.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu


    • dafneeselena
      dafneeselena comentat
      Editarea unui comentariu
      Multumesc pt raspuns. As dori sa va mai intreb un aspect. De la data la care am facut injectia cu Ovitrelle, au trecut 14 zile. Menstruatia imi intarziu de 5 zile. Am facut teste de sarcina si toate sunt negative. Este posibil ca aceasta intarziere a menstruatiei sa fie un efect secundar injectiei cu Ovitrelle?

    • Laurentiu Craciunas
      Laurentiu Craciunas comentat
      Editarea unui comentariu
      Nu ar trebui sa fie, repeta testul de sarcina la 1 saptamana de intarziere.
Procesare...
X