Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Colposcopie

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • #16
    Daca va atasez pozele de la colposcopie, va ajuta sa imi puteti da o parere?

    Comentariu


    • #17
      AnaMaria1990, de ce incerci sa eviti o consultatie cu medicul tau?
      Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

      Comentariu


      • #18
        Buna ziua! Am 24 de ani si am facut un test papanicolau al carui rezultat a fost: AGS NOS( celule glandulare atipice fara alta specificatie), Celule scuamoase superficiale, intermediare, granulocite, hematii, celule reactive. Unele grupuri de celule glandulare si metaplaziate au aspect tridimensional dezordonat, cu atipii cito-nucleare. Mentionez ca am o infectie cu candida in antecedente recente datorita Augmentinului. Am tratat.o si nu mai am simptome. S-a recomandat reevaluare citologica la 6 luni. Ce parere aveti, cat este de serios? Multumesc!

        Comentariu


        • #19
          Buna Daniela Elena, pentru orice modificari ale celulelor glandulare trebuie sa faci colposcopie, nu e suficient repetarea citologiei in 6 luni.
          Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

          Comentariu


          • #20
            Buna ziua,
            Am si eu o intrebare: am facut astazi la ora 10.00 o colposcopie, care de fapt nu se poate numii colposcopie deoarece dna doctor doar mi-a dat cu iod si s-a uitat cu un bec, fara sa introduca nici un microscop in vagin, de aceea consider ca mi-a luat banii degeaba. Intrebarea este: pot face tot astazi o alta colposcopie la alta policlinica la ora 19.00, adica la diferenta de 9 ore? Imi afecteaza cu ceva rezultatul?

            Comentariu


            • #21
              Buna MonicaIon , nu e un microscop care intra in vagin. E doar o lupa prin care se uita, la distanta de vagin. Sa foloseste iod si acid acetic pentru a vedea mai bine tesutul bolnav, daca exista. Poti face si alta colposcopie daca doresti.
              Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

              Comentariu


              • #22
                Va multumesc pentru raspuns. Anul trecut am facut o altfel de colposcopie, mai buna ca cea de azi, de aceea sunt putin suparata de consultatia de astazi si am hotarat sa ma programez la alta policlinica.

                Comentariu


                • #23
                  Buna ziua, am facut un test Papanicolau in luna aprilie anul acesta din care a reiesit pozitiv HPV 35/39/68. Mi s-a recomandat refacerea testului la 6 luni si chiar o colposcopie. Astazi am facut coposcopie, doctora nu mi-a explicat nimic, doar astepta rez noului test PAP, iar rezultatul este scris de mana, astfel ca eu nu inteleg scrisul, cu atat mai putin termenii utilizati. Puteti sa-mi spuneti va rog ce reiese din rezultatul colposcopiei. Multumesc! [ATTACH]n18183[/ATTACH] Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	1. REZULTAT COLPOSCOPIE MEMU CLAUDIA 28.11.2018.jpg 
Afișări:	0 
Mărime:	99,0 KB 
ID:	18184Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	3. REZULTAT ECOGRAFIE TRANSVAGINALA.jpg 
Afișări:	0 
Mărime:	85,9 KB 
ID:	18185

                  Comentariu


                  • #24
                    Bună ziua domnu doctor am și eu probleme și nu mai știu unde sa merg și ce sa ma mai fac, Ma numesc Adriana am 25 de ani an 2016 am pierdut a doua sarcina și la 7 săptămâni am ajuns la alt chiuretaj ptr resturi placentar, de atunci nu mai știu ce sa ma fac am fost la o grămadă de medici și nimeni nu-mi găsește nimic Eu am dureri foarte mari de pelvis și de rect, și nimeni nu-mi găsește nimic nu mai știu unde sa merg și ce sa ma mai fac de 2 ani umblu pe la medici nu mai pot am ajuns la capătul puterilor, menstruația o avem 7 zile, am am doua zile mai abundent și mai vreo 7 zile doar niște scurgeri maronii țin sa precizez ca sunt și constipata adică fără supozitoare nu merg la toaleta acum am niște dureri foarte mari pelvis și urinez foarte des și puțin ma simt balonata sincer nu mai știu ce sa ma fac
                    unde sa mai merg și ce sa mai fac domnu doctor va rog aștept un răspuns urgent va multumesc

                    Comentariu

                    Procesare...
                    X