Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

scurgere intermenstruala in timpul anticonceptionalelor

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • scurgere intermenstruala in timpul anticonceptionalelor

    Buna ziua. Am o intrebare legata de posibilele cauze ale scurgerilor maronii. Mentionez ca iau ac de 5 ani -Mercilon. Am facut pauza. In fiecare luna in a doua sap de ac apar scurgerile maronii care tin 7 -10 zile. Am facut toate analizele la gyneco...nimic in neregula.Pap este bun, eco, colposcopie, analiza secretie...toate sunt ok. Mi a schimabat ac, mi a prescris medicul gyneco Microgynol.raspunsul final a fost sa ma obijnuiesc cu scurgerea sau sa fac un chiuretaj biopsic. Daca s a mai lovit cineva de aceasta pb ast un sfat. Am fost la 4 ginecologi si niciunu nu a gasit cauza. Multumesc anticipat.

  • #2
    Buna lar.issa, ce varsta ai?
    Din ce ai descris nu vad necesitatea unui chiuretaj biopsic.
    Orice tratament hormonal (care contine estrogen/progesteron) interfereaza cu dezvoltarea endometrului, iar sangerarile anormale / spottingul / scurgerile etc nu sunt neobisnuite.
    Exista mai multe combinatii de anticonceptionale, uneori e nevoie de doze hormonale mai mari daca esti supraponderala (nu ai mentionat greutatea), iar rezolvarea scurgerilor se poate rezolva prin simpla schimbare a anticonceptionalelor.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu

    Procesare...
    X