Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sângerări vaginale după laparoscopie

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Sângerări vaginale după laparoscopie

    Buna dimineața.

    Marți seara am ajuns la spital cu dureri groaznice, și mi-au descoperit ca sarcina mea era extrauterina, trompa stanga afectată și 200 ml de sânge in burta. M-au internat pe loc și m-au pregătit pentru o intervenție laparoscopica de urgentă. Medicul care m-a operat a spus ca totul a decurs Ok, și la doua zile după operație mi-a dat drumul acasă, mi-a spus ca e posibil sa am sângerări, însă sa nu ma sperii deoarece sunt normale. Când am plecat din spital îmi mai curgeau câțiva picuri de sânge, așa ca am presupus ca urma sa se finalizeze sângerarea. De aseară picurii s-au intensificat. Nu chiar la fel de la mult ca la o menstruație normala, însă suficient cât sa ma sperii. Acum de dimineața am eliminat și un cheag de sânge. Este oare normal? Sau ar trebui sa ma prezint la urgente. Cam care ar fi cantitatea de sânge (densitate, culoare), normala după o sarcina extrauterina eliminată prin laparoscopie? (Menționez ca nu am alte simptome, gen amețeala, febra. Doar ma dor cusaturile puțin, însă aseară când le-am schimbat pansamentul erau in regula). La medicul care m-a operat, am programare abia marți pentru a-mi scoate firele.

  • #2
    Buna adriana57, am vazut tarziu intrebarea ta, probabil ai discutat deja cu medicul tau. Chiar si daca e sarcina extrauterina, endometrul se ingroasa si se elimina ulterior, deci nu e anormal sa existe sangerare.
    Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta despre ginecologie aici: link.

    Comentariu


    • #3
      Mulțumesc frumos pentru răspuns. Sângerarea s-a oprit in seara următoare, deci nu mi-am mai făcut griji.

      Comentariu


      • #4
        Buna seara! In aceiasi situatie sunt si eu. Numai ca sangerarea mea a aparut dupa 3 Zile de la operatie si cand am inceput sa iau augumenti pt o infectie decoperita la masea!
        Plus ca sunt foarte balonata. Medicul care m a operat ,m a chemat peste o luna. Este normal?! Si asa am ajuns tatziu la doctor,nu as vrea iar sa fac iar aceiasi greseala.
        Va multumesc

        Comentariu

        Procesare...
        X