Gripa Porcina si Teoria Conspiratiei

Daca este ceva care sa se raspandeasca mai repede decat un virus.. atunci acel ceva e o teorie conspirativa despre virusul in cauza… In timp ce gripa porcina isi vede linistita de drumul catre pandemie (sper totusi ca nu va reusi sa ajunga la capat) se remarca, din cand in cand, cate un individ plictisit si cu imaginatie bogata, care sa faca scenarii bazate pe teorii conspirative:

It’s not an unreasonable question to ask: Could world governments, spooked by the prospect of radical climate change caused by over-population of the planet, have assembled a super-secret task force to engineer and distribute a super virulent strain of influenza designed to „correct” the human population (and institute global Martial Law)?

Technically, it’s possible. The U.S. military, all by itself, has the know-how to engineer and unleash such a virus. That doesn’t mean they’ve done so, however. It would be an astonishing leap into crimes against humanity to intentionally unleash such a biological weapon into the wild.

… apoi…

As we previously highlighted, those that have a stake in the Tamiflu vaccine include top globalists and BIlderberg members like George Shultz, Lodewijk J.R. de Vink and former Secretary of Defense Donald Rumsfeld.

It is unclear as to why, if the virus is a brand new strain, that public health officials are so confident programs of mass vaccination, which are already being prepared, would necessarily be effective.

It certainly wouldn’t be the first time that deadly flu viruses have been concocted in labs and then dispatched with the intention of creating a pandemic.

… apoi…

Working on a hunch that the swine flu panic iis stirred up by a US PR company to help the development and manufacture of a dodgy vaccine. (de pe Twitter)

… culminand cu teoria asasinarii lui Obama…

During President Obama’s recent trip to Mexico, Obama was received at Mexico’s anthropology museum in Mexico City by Felipe Solis, a distinguished archaeologist who died the following day from symptoms similar to flu, Reforma newspaper reported.

… later edit: inca o versiune foarte hotarata si argumentata (daca ai mult timp la dispozitie…)

You and your family are about to be killed. Prepare yourselves. It has all been pre-planned and the plan has now begun.

Mai are cineva si alte idei?

5 raspunsuri

  1. Gripa porcina nu este de fapt gripa porcina, este un amestec de te minunezi…
    Teoriile ca teoriile dar faptele sunt amuzante.
    Epidemie, pandemie, teroare… balamuc, si un mare fassss…
    Mai nou, ni se spune ca se retrage virusul destept si e mai mult decat posibil sa se reintoarca la toamna cu forte proaspete, sa loveasca in specia umana cu multa razbunare. Insa pana atunci vor scoate cei de la gilead un antivirus care sa ne „imunizeze” in fata superinteligentului virus.

    Daca ai acces la informatii poate ne afisezi o statistica cati romani mor anual din cauza unei gripe banale, netratata la timp.

    Nu mai panicati lumea de-a-n….,

  2. daca rasfoiesti presa, nici nu-ti mai trebuie sintetizarea informatiilor de catre „indivizii plictisiti si cu imaginatie bogata” pentru ca-ti dai seama singur cam despre ce mare rahat este vorba, si cat din ideile transmise de „teoria conspiratiei” sunt aproape de realitate.
    Uite una dintre stirile super destepte:
    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5669400-poate-transmite-gripa-porcina-prin-bancnote.htm

  3. Trebuie sa ai in vedere un lucru: orice este posibil…

  4. In 1918, in perioada martie-aprilie, a inceput primul val, foarte putin bagat in seama. Se stia ca exista o gripa care mai si omoara, dar cum incepea perioada calda virusul n-a produs prea multe sperieturi. Teoria conspiratiei incepuse sa infloreasca. Ziarele afisau caricatura Kaiserului Wilhelm, aplecat deasupra globului pamantesc si turnand dintr-o sticluta ,,microbul ucigas,, (nu prea le aveau pe-atunci cu bacteriile). Noua masinarie de razboi a Kaiserului – titrau ziarele. A venit insa luna octombrie, si atunci gripa a secerat de la un capat la altul. Teoria conspiratiei se face cu mintea linistita, dar cand incep sa-ti moara prietenii, fratele, sora sau parintii lucrurile se schimba radical. Masinatiunea Kaiserului sau nu, ideea e ca boala rapune pe capete.

  5. Deliverence

    Salutari. Gripa porcina intareste se pare scenariul diabolic conform caruia poulatia globului va fi redusa in proportie de 90%. Au fost creati virusi ca SIDA, EBOLA, SARS pentru acelasi scop dar „elita mondiala” nu si-a atins inca scopul. De aceea va urma un nou virus absolut devastator care va decima milioane de oameni zilnic, in special in regiunile suprapopulate ale lumii: Africa, America de sud, Asia de sud-est. Astfel vor ramane in viata circa un miliard iar aceia vor fi cipuiti ca vitele si le se vor da motive sa le accepte. Apoi urmeaza noua ordine mondiala , cea unei societati nivelate de sclavi obedienti si tampiti (uitati-va numai la ce imbecilitati se dau la tv) in slujba unor oligarhi care detin toate resursele terrei. Oricine va protesta i se va bloca cipul neputatand cumpara sau vinde nimic. Cel care va instiga la revolta va fi impuscat pe loc pentru „terorism”. Asa va arata viitorul daca nu trezim la realitate.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.