2 Despre Prezervative

Un studiu sustinut de Federal Commission for Children and Youth a demonstrat ca in ultima perioada din ce in ce mai multi copii de 12-14 ani au activitate sexuala comparat cu anii `90. De asemenea, un alt studiu efectuat in Germania a descoperit ca 1/4 dintre tinerii cu varta intre 13-20 de ani folosesc prezervative prea mari. Ca rezultat, Lamprecht, cel mai mare producator de prezervative din Elvetia, a lansat pe piata prezervativele Hotshot, avand diametrul de 4,5 cm, comparat cu 5,2 cm la cele standard.

Washington DC devine primul oras care ofera prezervative pentru femei gratuit. Acestea vor fi oferite in saloanele de frumusete, magazinele cu utilitati si in liceele din zonele cu rata HIV/SIDA ridicata.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.