2 Despre Silgard

Ca raspuns la ultimele comentarii scrise de blue jay:

Pe 24 noiembrie va incepe campania de vaccinare impotriva cancerului de col uterin. Tinta o reprezinta fetitele de clasa a patra, pentru care au fost achizitionate 110 mii de doze de vaccin, in valoare de peste 30 de milioane de euro. Peste 80 de tari au introdus deja acest vaccin in schema obligatorie de vaccinare la recomandarea Comitetului de Tehnici de Imunizare. Vaccinarea nu este obligatorie, insa familiile care refuza administrarea vor trebui sa dea o declaratie pe propria raspundere.

Un nou studiu a demonstrat ca vaccinul dedicat femeilor pentru protectia anti HPV (impotriva cancerului de col uterin, vulvar si vaginal) ajuta si baietii/barbatii in prevenirea negilor genitali.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.