2% – Poti Alege ce se Intampla cu Banii Tai

Salariatii si persoanele care obtin venituri din alte surse precum cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor etc. pot contribui la sprijinirea unei asociatii non-profit, ONG sau chiar a unei biserici daca pana la 15 mai aleg ca 2% din impozitul pe venitul realizat in 2007 sa fie redirectionat in scopuri caritabile. Actiunea nu ii costa nimic iar operatiunea se rezuma la completarea catorva randuri dintr-o declaratie de la administratia fiscala.

Ideea e ca in loc sa mearga banii la stat pentru a se face cine stie ce cu ei, poti alege destinatia a 2% din impozitul tau.

Daca nu ai completat inca declaratia, poti sprijini Crucea Rosie prin redirectionarea celor 2% catre societate.

Declaratia se poate descarca de aici: declaratia 230.

Trebuie completate doar datele de identificare a contribuabilului si semnatura, dupa care se depune la administratia fiscala (de care apartine contribuabilul) sau se trimite la Crucea Rosie Cluj urmand sa se trimita de aici catre administratia fiscala.

Adresa Crucii Rosii Cluj: Str. G. Cosbuc Nr.11, Cluj Napoca, cod postal 400375
Telefon: 0264592447, dir. Simona Bratu

3 raspunsuri

  1. Este f. frumos ce faci pentru Crucea Rosie

  2. cand am vazut acea cruce rosie m-am speriat umpic.. si ma gandeam cine mai foloseste iar sigla si pentru ce?? dar apoi.. dupa ce am citit… m-am linistit… si eu fac parte din contribuabilii care dau crucii rosii.. si asta pentru ca sunt si voluntar si stiu ca banii nu sunt aruncati aiurea.. este nevoie de acesti bani.. asa ca oameni buni… decat la stat, mai bine la Crucea Rosie..

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.