2 Seturi De Gemeni Sub Contraceptive Orale

O tanara in varsta de 22 de ani a nascut al 2-lea set de gemeni, sarcinile aparand in timpul administrarii contraceptivelor orale. Medicii estimeaza ca frecventa unui unui caz similar e de 1 la 11,3 milioane (varsta x gemeni x gemeni x contraceptive orale).

4 raspunsuri

  1. am ramas insarcinata daca am intretinut relatii sexuale dupa 2 zile de la terminarea ciclului?rsp t rog urgent

  2. Da, este posibil! Dar pt eliminarea suspiciunilor, te sfatuiesc sa faci un test.

  3. De cate ori s-a zis pe siteul asta ca metoda calendarului nu-i eficienta si inca mai apar intrebari de genul asta…

  4. Dr Laurentiu Craciunas

    dya, nimeni nu e ghicitor aici pe site, dar cum a mentionat si Laura, e posibil sa ramai insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat indiferent de ziua ciclului menstrual in care are loc.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.