3 in 1: Durere si Muzica, Poluare si Astm, Silicoane

Un studiu efectual la Glasgow Caledonian University a demonstrat ca oamenii au toleranta mai buna la durere daca asculta muzica preferata. Se crede ca asocierile emotionale determinate de ascultarea muzicii scad intensitatea perceptiei durerii.

Poluarea din trafic cauzeaza modificari in mediul intrauterin crescand riscul fatului de a dezvolta astm. Cercetatorii au monitorizat gena ACSL3 si au corelat expunerea mamei insarcinate la poluarea din trafic cu riscul copilului (la 5 ani) de a dezolta astm.

Sarah Blewden si-a pus implanturi cu silicon pentru a-i ajuta in cariera de modeling. Intre timp a apelat la box pentru a ramane in forma, iar acum vrea sa participe la Olimpiada. Problema e ca ABAE (Amateur Boxing Association of England) ii interzice inregistrarea din cauza implanturilor cu silicon, motivand ca loviturile repetate in piept ii pot cauza leziuni grave.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.