3 in 1: Virus 3D, Jocuri Periculoase, Lungimea Degetelor

Cercetatorii laboratorului I.B.M. au reusit pentru prima data sa vizualizeze imaginea tri-dimensionala a unui virus. Tehnica folosita este similara cu rezonanta magnetica, dar cu o rezolutie de 100 de milioane de ori mai mare. (articolul necesita inregistrare)

Ca tot aminteam ieri de jocul Grey’s Anatomy inspirat din serialul cu acelasi nume, un adolescent a planuit sa-si omoare parintii din cauza unui joc pe calculator. A luat pistolul tatalui si a tintit capul parintilor, omorandu-si doar mama… Tanarul petrecea 18 ore in fata calculatorului jucandu-se cu simulatoare de impuscaturi.

Pana acum se stia ca raportul dintre degetul inelar si aratator poate da informatii relevante pentru potentialul sportiv pe care il au unii barbati, dar un nou studiu a dus ideea mai departe si a descoperit ca (statistic) barbatii care au inelarul mai lung decat aratatorul vor avea un statut financiar mai bun. Diferenta de lungime intre cele 2 degete are ca si cauza expunerea intrauterina la testosteron, corelata cu incredere in sine, asumarea unor riscuri, timpi de reactie mai buni, agresivitate etc.

1 raspuns

  1. La femei nu este valabila treaba cu inelarul?
    Ma refer la bani,nu la sport…..

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.