35.000 de Dolari Pentru o Pisica Hipoalergenica

Dupa cererile de colonare a pet-urilor, americanii au gasit o noua metoda de a investi in animale: pisicile hipoalergenice.

Multe persoane sunt alergice la feline, iar proteina care genereaza alergia trebuie inlaturata printr-o mutatie a genei care o codifica. Allerca, o companie din San Diego, sustine ca a reusit sa obtina feline hipoalergenice prin selectii succesive.

Pretul maxim pentru o pisica a fost de 35.000 de dolari, cu toate astea, lumea este interesata de proiect si multi intentioneaza sa cumpere o astfel de pisica.

Snobism sau dragoste neinteleasa?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.