4 Invitatii Pentru Clujeni

De prin mailuri adunate…

Invitatia 1:
Suntem onorati sa va invitam joi, 29 mai 2008, ora 18:00, in Amfiteatrul „Victor Preda” (str. Pasteur nr. 6), la conferinta „Aula Magna” intitulata: Universitatile in epoca declinului demografic – sustinuta de Dl Prof.dr. Mircea Miclea – Universitatea “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca. Cu deosebita consideratie, Conducerea Scolii doctorale.

Invitatia 2:
Cei Mari petrec pentru Cei Mici Joi, 29 mai de la ora 22:00 In JANIS Pub. Va invitam pe toti ‘cei mari’ sa ne distram impreuna pentru cei mici. Banii care se vor strange din biletele de tombola vor fi folositi ca sa cumparam cadouri pentru copiii de la Complexul de Servicii destinat protectiei copilului nr. 1 de ziua lor. Va steptam cu drag!

Invitatia 3:
Proiectul „Impreuna pentru sanatate” din cadrul Organizatiei Studentilor Medicinisti din Cluj va invita sa participati joi, 29 mai ora 22:00, in Clubul MIDI, la petrecerea „Fara fumuri”, organizata cu ocazia Zilei Internationale de Lupta Impotriva Fumatului (31 mai). Distractia garantata! INTRAREA ESTE LIBERA! Va asteptam in numar cat mai mare, Echipa de organizatori.

Invitatia 4:
Dragi colegi, daca raspundeti pozitiv la urmatoarele intrebari, va asteptam duminica, 01-06-2008 la ora 11.00 in Aula Magna din strada Pasteur nr.6

Esti student la MG in anii 2-5? Esti dornic sa utilizezi MedExpress in timpul stagiilor clinice?

… atunci TU esti cel pe care il asteptam pentru lansarea primului ghid clinic adresat studentilor medicinisti!

In orice serviciu te-ai afla si in orice moment al pregatirii tale clinice, speram ca acest ghid de buzunar iti va oferi baza unei gandiri medicale printr-o prezentare succinta si bine structurata a informatiilor din specialitati medicale si chirurgicale. Vino cu un id cu poza sa iti primesti gratuit ghidul! (vom oferi materialul in limita stocului disponibil alocat acestui eveniment) Te asteptam! Autorii

Eu am inceput deja examene/teste/etc, deci n-o sa ne vedem…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.