6-7 Oua pe Saptamana E Deja Mult

Ultimul studiu concluzioneaza ca persoanele de varsta mijlocie care consuma mai mult de 7 oua pe saptamana au riscul de a muri cu 23% mai crescut. In cazul diabeticilor, fiecare ou consumat creste riscul de a muri. Problema este cantitatea mare de colesterol din galbenus, care creste riscul de ateroscleroza.

Studiul a inclus 21.327 de persoane pe o perioada de peste 20 de ani. In acest timp, 1550 au avut infarct cardiac, 1342 infarct cerebral si peste 5000 au murit.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.