858 Doneaza pentru Inima Copiilor

Cate SMS-uri dai pe zi? Cate sunt cu adevarat importante? In Romania se nasc zilnic 3 copii cu probleme cardiace grave. Cu un SMS dat acum la 858 donezi 2 euro pentru infiintarea unui departament de cardiochirurgie la Spitalul de copii Marie Curie din Bucuresti. Pentru inceput e nevoie de 500.000 de euro adica 250.000 de SMS-uri, toate la fel de importante. 858 e un numar oferit gratuit de Cosmote, Orange si Vodafone. In retelele Orange si Vodafone nu se percepe TVA.

Iti suna cunoscut? Sunt convins ca l-ai auzit cel putin o data la radio sau TV. Motivul pentru care n-ai trimis inca un SMS sper sa fie faptul ca n-ai retinut numarul… il ai acum: 858. 2 euro e infim pentru tine si enorm pentru copiii in cauza.

Situatia actuala e asa:
186.438 de SMS-uri primite = 372.876 euro
Donatii private si sponsorizari = 31.452.00 euro
Total = 404,.328 euro

Hai, inca un pic!

3 raspunsuri

 1. nu sint fara inima dar…de ce s-a ajuns aici?Inainte de ’90 cand te duceai intr-un dispensar era pustiu pe acolo,acum trebuie sa iti iei bon de ordine.Este normal?Ceva s-a intamplat.Inseamna ca ceva/cineva mentine starea asta,nu?Logic acum,sa judecam putin.Tratam efectele in loc sa tratam cauza?Astep un raspuns,daca se gaseste cineva care sa poata oferi niste raspunsuri logice.

 2. Buna seara Am nevoie urgenta de un donator de inima
  Pacientu e in stare foarte grava si daca nu se va dona una noua poate muri
  Va rog frumos sa ma ajutați ofer cat vreti doar il vreau bine

  • Dr Laurentiu Craciunas

   Buna Andreea, imi pare rau pentru situatia in care e pacientul. Donatorii de inima (sau alte organe vitale) apar spontan cel mai adesea in urma accidentelor si nu se poate planui donarea inimii, deci vizitaorii de pe internet nu te pot ajuta.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.