A Cata Persoana Esti Pe Pamant?

Pentru ca imi plac mie cifrele, impartasesc cu voi o aplicatie pe care am gasit-o pe site-ul BBC si iti prezinta numarul de ordine pe care il ai pe Pamant bazat pe data nasterii. Numerele sunt aproximate in functie de informatiile puse la dispozitie de United Nations Population Fund.

Pe langa a cata persoana esti pe Pamant (in viata si de la inceputuri), aplicatia ofera cateva statistici legate de populatia diferitelor tari si a diferentelor dintre sexe ca speranta de viata.

When you were born, you were the:
4,991,928,964th
person alive on Earth
79,890,428,635th
person to have lived since history began

Calculeaza!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.