A Treia Editie A Cursului „Consiliere Financiara Pentru Dezvoltarea Sectorului Medical” Organizat La Initiativa Libra Bank

In data de 21 iulie 2010 Libra Bank a organizat cea de-a treia editie a cursurilor gratuite de consiliere financiara destinate medicilor. Temele abordate in cadrul acestui curs au fost special adaptate nevoilor de informare ale medicilor si au acoperit urmatoarele zone:

  • Managementul financiar al cabinetelor medicale;
  • Accesul sectorului medical la finantarile europene;
  • Noi provocari in comunicarea online.

De asemenea, cursul a mai cuprins un scurt ghid de discutie referitor la colaborarea medicilor cu bancile in cadrul caruia s-a vorbit despre asteptarile si nevoile acestora vis-à-vis de colaborarea cu o banca si pe care medicii participanti l-au gasit foarte util.

Acest curs este al treilea dintr-o serie de cursuri initiate de Libra Bank destinate medicilor care confirma si de aceasta data pozitionarea Libra Bank ca partener financiar al sectorului medical. Daca editiile anterioare s-au adresat reprezentantilor unor categorii medicale specifice – medicilor stomatologi, respectiv medicilor de familie – editia din aceasta luna a fost deschisa tuturor medicilor, indiferent de specialitate.

Feedback-ul general al participantilor la acest curs a fost pozitiv, medicii prezenti aratandu-se entuziasmati de initiativa si de informatiile primite. Libra Bank isi propune sa continue seria cursurilor gratuite de consiliere financiara destinate medicilor si in lunile urmatoare. Pentru a afla mai multe informatii despre perioadele de desfasurare si inscriere puteti accesa www.librabank.ro.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

3 raspunsuri

  1. foarte multe evenimente le anunti dupa ce s au desfasurat. pe mine nu ma ajuta cu nimic lucrul acesta.

  2. Dr Laurentiu Craciunas

    Buna kinda,

    Blogul nu e scris pentru o singura persoana, e imposibil ca fiecare articol sa intereseze pe fiecare vizitator. Alege doar ce te intereseaza 🙂

  3. Buna.sunt studenta in anul 3 la MG Brasov, si tin sa-ti urez Laurentiu mult spor si felicitari pt blog, nota 10:).citesc frecvent temele prezentate.as vrea sa vin intr-un schimb de experienta prin TransMed la Cluj.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.