A XVI-a Conferinta Nationala SRUMB

Societatea Romana de Ultrasonografie in Medicina si Biologie organizeaza in parteneriat cu Universitatea din Oradea si Primaria Oradea ce-a de-a XVI-a Conferinta Nationala adresata medicilor primari, specialisti si rezidenti din toate specialitatile medicale, precum si studentilor la medicina.

In cadrul conferintei se va desfasura si cursul european de tip endorsed: Actualitati in ultrasonografie: ecografie cu substanta de contrast, elastografie, ecoendoscopie.

Acestea vor avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea in perioada 30 Mai – 1 Iunie 2013. Conferinta va fi creditata de catre Colegiul Medicilor din Romania cu puncte EMC.

Conferinta va avea o structura diversa, prin organizarea de intâlniri cu expertii, mese rotunde, sesiuni stiintifice, prezentari de cazuri clinice, conferinte, simpozioane. Va fi organizata si o conferinta sub egida Societatii Mondiale de Ultrasonografie, cu participarea unor personalitati din tara si din stain?tate. Vor fi din nou alaturi colegii din Societatea Nationala de Radiologie, cu sesiuni comparative de imagistica.

Informatii despre taxele de participare si datele limita pentru abstracte pot fi gasite pe site-ul conferintei: MedEvents SRUMB 2013

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.