Adelaide: Primul Oras Care Interzice Fumatul

Adelaide ar putea deveni primul oras lipsit de fumat daca legislatia propusa pentru dezbateri in Parlament ar fi acceptata incepand de anul viitor.

Amendamentul Tobacco Products Regulation (A Smoke-Free Adelaide) 2007 ar interzice fumatul in Adelaide cel putin o zi din an, iar cei care nu respecta reglementarea ar fi penalizati cu minim 200$.

Proiectul de lege va fi prezentat in Parlament in data de 13 februarie, 2008.

Ziua fara fumat a fost propusa vinerea inaintea Zilei Mondiale Fara Tabac (31 mai), si de asemenea ziua Credit Union Christmas Pageant.

David Ridgway considera ca ambele zile ar trebui sa fie fara fumat, dar va fi o dezbatere publica pentru alegerea numarului si zilelor fara fumat.

Adelaide

Asa arata Adelaide acum. Alegerea unei singure zi sau a 2 zile fara fumat ar fi pur simbolic, dar oare cum ar arata un oras in care s-ar interzice complet fumatul?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.