Al 12-lea Copil al Unei Rusoaice Cantareste 7,75 kg

BARNAUL, Russia (Reuters) – O femeie din Siberia tocmai a nascut al 12-lea copil – aducand o contributie mai mult decat generoasa la cresterea natalitatii in Rusia – a fost surprinsa sa afle ca Nadia cantareste 7,75 Kg.

Nadia a fost nascuta prin cezariana in maternitatea spitalului local din regiunea Altai in data de 17 septembrie, alaturandu-se celor 8 surori si 3 frati, a spus un reporter local.

„Toti am fost uimiti” a spus mama Nadiei, Tatyana Barabanova, 43 de ani. „Ce a spus tatal? N-a putut spune nimic – statea doar si clipea.”

„Am mancat de toate, nu avem bani pentru alimentatie speciala asa ca am mancat cartofi, taitei si rosii” i-a spus reporterului, adaugand ca toti copii precedenti au cantarit peste 5 kg.

Cartea Recordurilor contine o nastere de 10.2 kg a unui baiat din Italia in 1955, si un baiat de 10.8 kg care a fost nascut in Statele Unite in 1879, dar a murit 11 ore mai tarziu.

Greutatea medie pentru nou-nascuti este in jur de 3,2 Kg, conform OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.