Al II-lea Congres De Medicina Dentara „Transilvania”: 13-15 Octombrie 2011

Colegiul Medicilor Dentisti din Cluj impreuna cu Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice (UNAS) si Societatea Romana de Chirurgie Orala si Maxilofaciala organizeaza Al II-lea Congres de Medicina Dentara „Transilvania”.

Tema evenimentului este Tehnologii moderne si tehnologii consacrate in reconstructiile morfofunctionale in medicina dentara, iar perioada de desfasurare este 13 – 15 octombrie 2011.

Congresul se adreseaza medicilor dentisti si tehnicienilor dentari, fiind creditat cu 32 de credite EMC.

Mai multe detalii pe cmdcluj.ro.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.