Anatomie Patologica – Morfopat

Avem si noi materiale didactice la catedra de anatomie patologica. Unele sunt foarte vechi, de 100 de ani (la propriu), dar sunt si unele conservate mai recent si se pot observa anomaliile. Cu toate astea s-a renuntat la folosirea lor, lasandu-se loc tehnologiei: PowerPoint, slide-uri, poze digitale, etc, etc – evident o schimbare benefica pentru studenti.

siamezi

fat

fat

feti

3 raspunsuri

  1. noi avem borcanshe din astea intr-o camera langa sala de disectii.
    la morfopat nu ne-a arata decat slide-uri:D

  2. in cadrul prezentarilor de morfopat noi am fost mai norocosi 🙂 am „prins” si cateva necropsii si am vazut preparate destul de recente..e adevarat ca power-point-u face legea si nu numai la morfopat…dar hai sa nu fim rai si sa apreciem „efortu” profilor …:D

  3. Interesante pozele, daca mai ai prin pc sa mai adaugi.
    Felicitari pt blog, e destul de interesant..
    Spor la tb

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.