Anticorpi Anti Ecstasy

In ultimii ani, metamfetamina si ecstasy au devenit 2 dintre principalele droguri folosite. Metamfetamina poate cauza probleme serioase in sitemele cardiovascular si nervos. Mai mult decat atat, din cauza ca nu exista o metoda de eliminare a substantei din organism, tehnicile terapeutice tind sa se centreze pe tratarea efectelor adverse.

Lucrurile s-ar putea schimba prin anticorpi care se leaga de metamfetamine si alti compusi similari metamfetaminelor pentru a le inlatura din sange. Michael Owens, de la Centrul de Abuz de Alcool si Droguri al Universitatii din Arkansas, pretinde ca a descoperit o cale de a genera astfel de anticorpi.

Echipa de cercetatori nu a testat antocorpii pe oameni inca, doar pe sobolani, dar afirma ca o singura injectie poate reduce nivelul drogului din sange pentru cateva zile. Legandu-se de moleculele drogului, anticorpii previn ajungerea lor la tesuturile cardiac si nervos.

Owens spune ca acst tip de anticorpi se leaga de multe droguri din aceeasi „familie” chimica. Cocaina si nicotina sunt substante specifice, dar metamfetaminele au acelasi schelet chimic similar mai multor droguri.

Aplicatia pentru patentare poate fi gasita aici: link.

1 raspuns

  1. Hmm, oare acest lucru ar putea creea un fel cocaina safe ? Si oare ar fi asta un lucru bun ?
    Probabil, insa nu cred ca ar extermina utilizarea drogurilor in starea pura, dar mai mult ca sigur ar salva mult mai multe vieti.

    Poate astfel se va crea o noua generatie de „medicamente” gen Vicodin: Cocadin, Ectasin…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.