Antioxidantii Nu Incetinesc Imbatranirea

Un nou studiu a demonstrat ca antioxidantii din cremele, pastilele si dietele destinate incetinirii imbatranirii nu au efectul sperat. Echipa condusa de Dr. David Gems a facut experimente pe nematode si a ajuns la concluzia ca durata de viata a viermilor nu a fost influentata de administrarea antioxidantilor (cu scopul de a reduce nivelul radicalilor liberi).

O dieta sanatoasa si echilibrata este importanta totusi pentru reducerea riscului de a dezvolta anumite patologii asociate cu inaintarea in varsta: cancer, diabet, osteoporoza etc.

Cu toate astea, industria cosmeticelor pentru incetarea imbatranirii a fost si va ramane foarte profitabila…

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.