Asigurare de Sanatate pentru Sarcina

Din ce am studiat pe piata se pare ca firmele de asigurari de la noi nu au lansat inca o polita de asigurare medicala speciala pentru femeile gravide, dar majoritatea asigaratorilor detin si polite de sanatate care au incluse clauze care acopera si servicii medicale pentru perioada de sarcina si lauzie.

Clauzele din aceste asigurari ofera persoanei asigurate accesul la servicii medicale de calitate, inclusive daca este cazul la interventii chirurgicale costisitoare, la care se adauga servicii de monitorizare a sarcinii, ecografie, analize de sange, asistenta de specialitate la nastere si alte servicii specifice.

Pentru a putea avea acces la aceste clauze, asiguratorii doresc ca polita sa fie contractata inainte de a a ramane insarcinata.

Pretul unei asigurari de sanatate ce are si clauze pentru perioada de sarcina si lauzie incepe de la cativa euro si poate ajunge pana la cateva zeci de euro, lunar. In functie de valoarea ratei lunare asigurarea se poate limita la o anumita suma decontata sau doar anumite servicii.

Firmele de asigurari au incheiete parteneriate cu numerosi furnizori de servicii medicale, atat din tara cat si din strainatate, unde pot fi efectuate serviciile medicale specifice decontate prin aceste polite. De obicei serviciile medicale decontate de firma de asigurari se pot face in strainatate doar daca serviciile respective nu pot fi asigurate de un spital din tara sau daca are loc un accident cand asiguratul se afla in strainatate.

1 raspuns

  1. am o mare rugaminte la Dumneavoastra. Eu am muncit in strainatate iar concubina mea nu a muncit deloc. acum este insarcinata. ca sa putem sa beneficiem de acele venituri de pe urma nasterii …cum putem sa procedam? va rog frumos , spuneti_mi pasii pe care sa ii facem. Va multumesc anticipat!!!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.