Atlas de Farmacognozie

Dupa proiectul Atlas de histopatologie pentru lucrarile practice, colegii de la UMF “Carol Davila” Bucuresti au lansat al 2-lea proiect: Atlas de Farmacognozie.

Acest atlas a fost creat pentru a veni in sprijinul studentilor de anul 3 care nu au materialele necesare studiului farmacognoziei. Pozele sunt originale, facute in laboratorul de lucrari practice al catedrei. Este de un real folos si de o valoare greu de estimat intrucat nu au fost editate inca materiale potrivite studiului acestei materii. Exista un caiet de lucrari practice, dar fotografiile de macro si microscopie sunt alb-negru si neclare.

Spor la invatat si bafta in sesiune, colegi farmacisti!

4 raspunsuri

  1. super fain atlasu…merita vazut!

  2. vreau si eu structura chimica a sambunigrozidei, va rog

  3. vreau si eu poze cu musetel la microscop, va rog:D

  4. Am si eu o problema si poate a gasit cineva solutia. Nu pot intra de pe tableta sau de pe telefon pe acest atlas,pentru ca nu am laptop, am incercat de toate sa intru si nu a mers, dupa am renunta, si am incercat sa sa copiez pozele si informatiile intr-un word, nici asta nu a mers, poate are cineva o solutie , un format pdf al atlasului sau ceva, chiar am nevoie de ajutor . Multumesc mult anticipat!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.