Aurel Raileanu – Magnetul Viu

Acum cateva luni am citit niste articole despre Aurel Raileanu, un barbat din Bucuresti care are niste capacitati mai mult decat ciudate: este ca un magnet viu.

In septembrie a trimis in Anglia o scrisoare cu niste poze interesante, fiind apoi invitat sa i se faca niste teste. Acum este indexat si de Cartea Recordurilor, cu ceva evident mai interesant decat „Super” Campania Anti Sida despre care am scris ieri.

Aurel Raileanu

Mai multe detalii pe The Sun.

Este ciudat ca cei de la The Sun insista pe faptul ca Aurel Raileanu nu este casatorit, adica nu are aceleasi proprietati magnetice si fata de femei. O fi din cauza magnetismului la nivel molecular, vibratia moleculelor de apa ale persoanelor cu care intra in contact, cine stie…

E un comentariu la articolul original conform caruia „puterile” lui Aurel Raileanu se datoreaza exploziei de la Cernobal… cine stie ce puteri supranaturale nedescoperite am si eu, tinand cont ca eu chiar atunci m-am nascut (aveam 6 saptamani la explozie), deci o buna parte din dezvoltarea mea intrauterina a fost sub influenta razelor datatoare de puteri… 🙂

1 raspuns

  1. Super tare..:) 😛 Laur site`u e ff frumos 😛 si foarte reusit si util…! Tine-o Tot AsA!!!

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.