Baietii buni merg in rai, baietii foarte buni merg la Londra!

Este numele unui concurs pe tema ecologica organizat de Academia Catavencu. Au existat 2 sectiuni: fotoreportaj cu un set de maxim 7 poze, si videoreportaj unde filmuletul trebuia sa aiba sub 50 mb (deci scurt metraj).

Premiul la fiecare sectiune a fost o excursie la Londra pentru 2 persoane asa ca m-am gandit sa particip si eu 🙂

Mi-am stabilit o idee pentru filmulet, un plan de atac, dupa care am dat niste telefoane sa aflu zonele cu gunoaie de pe Somes (in jurul Clujului) urmand sa merg tintit ca un vanator de gunoaie. La cateva zile aveam stabilita o intalnire cu un coleg de pe forumul acvaristilor din Romania (Attila Nagy aka dogibeer, acvarist.ro) pentru a filma a 2-a parte a videoreportajului la el acasa (acvariul).

Poti vedea descrierea concursului pe catavencu.ro/baietii-buni-merg-in-rai-baietii-foarte-buni-merg-la-londra-concurs-inchis-14417

Pentru ca prin procesarea videoreportajului pe catavencu.ro s-a pierdut putin din calitate, l-am pus si pe YouTube unde se poate vedea HQ daca dai click pe butonul de HQ din dreapta jos.

Astazi s-au anuntat castigatorii (pe catavencu.ro/curajos-baietii-ecologisti-merg-la-londra-16024) la cele 2 sectiuni. Eu la videoreportaj si Sebastian Radu la fotoreportaj. Felicitari tuturor participantilor si multumiri Academiei Catavencu si partenerului rtw.ro!

Cateva secvente din the making of…

He, he, merg la Londra 🙂 , dar pana una, alta, ma pregatesc sa fug la examenul de ATI. Wish me luck!

14 raspunsuri

 1. felicitari pentru premiul castigat

 2. Dr Laurentiu Craciunas

  Mersi 🙂

 3. Bafta la examene si succesuri la Londra!!!

  Go, go, go!!!!

 4. Bravo! Felicitari!

 5. Super tare! Felicitari!!

 6. Felicitari pentru concurs. Distractie placuta la Londra. Nu uita sa vizitezi si acvariul de acolo. Este chiar langa London Eye.

 7. Dr Cristiana Popp

  Feilicitari, un premiu bine meritat!

 8. snakefishmike

  Felicitari si … distractie placuta .
  Vezi sa nu-ti faca vre-un bettan cu ochiul si sa te apuce „boala” din nou 🙂

 9. Dr Laurentiu Craciunas

  Multumesc, multumesc! 🙂

 10. Silvasan Laura

  Felicitari pt premiu! Excursie placuta si sa te simti bine acolo!

 11. Felicitari pentru reusita!:D

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.