Banca De Sperma Pentru Oameni Frumosi

BeautifulPeople.com este o retea de socializare exclusivista care accepta doar oameni frumosi din punct de vedere fizic. A intrat in atentia Presei cand a dat afara peste 5000 de membri dupa sarbatorile de iarna, motivul fiind kilogramele in plus.

In drumul lor catre o lume mai frumoasa, administratia BeautifulPeople.com a deschis o banca de sperma cu donatori apartinand retelei de socializare, deci doar oameni frumosi. Initial au vrut sa restrictioneze accesul, dar pentru ca oricine si-ar dori un copil frumos au hotarat sa permita oricarei persoane sa-si gaseasca un donator prin intermediul siteului.

Tinand cont ca printre membrii cu care se lauda se numara si Brad Pitt sau George Clooney, iti poti imagina care va fi cererea…

BeautifulPeople.com nu se implica direct in transferul de sperma sau ovule, cu doar faciliteaza comunicarea dintre donatori si cei care doresc sa beneficieze de materialul lor genetic. Ideea a venit in urma numeroaselor cereri pe care le-au primit din partea clinicilor de reproducere asistata, acestea propunandu-le sa stimuleze comunitatea in sensul donarii de sperma sau ovule.

In momentul actual, BeautifulPeople.com are peste 600.000 de membri din peste 190 de tari. Conform administratorilor retelei, s-au nascut deja peste 600 de copii din relatii materializate in urma intalnirilor de pe site.

11 raspunsuri

 1. unde se poate dona sperma in cluj napoca

 2. Vreau mai multe detalii un nr de telefon,o adresa unde se poate dona sperma

 3. Ma intereseaza un donator mai multe la tel 0728816778

 4. In Cluj-Napoca unde se poate dona?

 5. unde se poate dona sperma in Tg.Mures.

 6. Bun? ma numesc varga zoltan ?i sunt din Oradea ?i am 20 de ani ?i doresc sa donez ?i eu sunt brunet ochi c?prui inaltde1,79 slab 63de kg nr de tel 0773363399

 7. Buna ma numesc Stancu iulian am 20 de ani sanatos 50 kg, 1.63m ochi c?prui si a? vrea sa donez sperma 0753816153

 8. Sunt din Sibiu și vreau să donez spermă și soția vrea sa doneze ovule.

 9. Fischar ionică

  Vreau sa donez sperma. Sunt blond. Ochii albastrii. 1.86 inaltimea

 10. Buna
  Ma numesc Adrian,am 1,80 inaltime,80kg atletic,sportiv de performanta.
  Sunt din Tg.Mures
  Doresc sa donez si eu sperma.
  Nr contact 0735964665
  Multumesc

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.