Barbatii Recurg Tot Mai Des La Operatiile Estetice Pentru Sani

Daca pana acum am scris doar despre sacrificiile pe care le fac femeile pentru frumusete, a venit randul barbatilor sa indure suferinta pentru un aspect mai placut.

Statisticile despre care vorbesc in continuare se refera la procedurile de chirurgie estetica realizate in Anglia. Chiar daca adoptarea unui stil de viata sanatos ar putea duce la obtinerea aceluiasi rezultat, din ce in ce mai multi barbati recurg la chirurgie estetica pentru remodelarea sanilor. Este cazul barbatilor care sufera de ginecomastie, definita prin dezvoltarea in exces a sanilor la barbati.

Daca in 2008 au fost efectuate 323 de interventii chirurgicale pentru remodelarea sanilor la barbati, in 2009 numarul lor a crescut la 581. Cu toate astea, interventiile estetice majoritare raman cele de rinoplastie (remodelarea nasului) si blefaroplastie (remodelarea pleoapelor).

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.