Basic and Advanced Life Support, Editia a 3-a, Decembrie 2009

Societeatea Studenteasca de Chirurgie din Romania – filiala Cluj in colaborare cu Centrul de Aptitudini Practice si Medicina Experimentala – UMF „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, organizeaza in zilele de 8 si 9 Decembrie, cea de-a treia editie a Workshopului intitulat „Basic and Advanced Life Support, decembrie 2009”.

Pot participa studenti ai Universitatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, indiferent de anul de studiu (1-6).

Locatia: Centrul de Aptitudini Practice si Medicina Experimentala (Biobaza UMF).

Nr. de Participanti: 20 (cate 10 studenti in fiecare zi de workshop) – ziua de curs incepe la ora 16, in ambele zile ale workshopului.

Taxa de participare: 20 ron – membri SSCR Cluj. 30 ron – non-membri SSCR Cluj.

Pentru inscrieri: vizitati site-ul www.sscr.ro. Termenul limita al inscrierilor – 6 decembrie, ora 19. Fiecare participant va primi confiramrea participarii, dupa aceasta data.

Pentru mai multe informatii contactati-ne la: mihai.muresan@sscr.ro, ioana.laslo@sscr.ro, sau la nr. de telefon: 0754220176, 0757398545

Partener media: www.contraboli.ro
Sponsori: Geotop, Storz, BTL, Scholl

Va asteptam,
SSCR Cluj

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.