Ca La 20 De Ani

Organizatia Studentilor Medicinisti din Cluj implineste zilele acestea 20 de ani de existenta. De aceea avem deosebita placere de a va invita la o petrecere aniversara marti, 26 ianuarie in club Avenue de la ora 22:00 pentru a ne aminti impreuna de vremurile trecute si pentru a sarbatori ca la 20 de ani intreaga activitate depusa de atatea generatii ale studentilor medicinisti.

La acest eveniment vom lansa in mod oficial noul site al organizatiei (www.osmcluj.ro) si vom avea concursuri cu multe premii surpriza. Vino sa rasfoim impreuna paginile din istoria acestei organizatii si sa ne reintalnim cu cei care ne-au reprezentat de-a lungul celor 20 de ani!

OSM e mai mult decat o organizatie: inseamna experienta, traditie, respect, seriozitate, competitie si continuitate. Va asteptam alaturi de noi pentru a sarbatori in stil medicinist acest eveniment unic.

La multi ani!!!

Cu respect,
Consiliu de Conducere OSM

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.