Calculator Pentru Data Estimata A Nasterii Copilului

Plecand de la articolul despre calculatorul ovulatiei am ajuns sa folosesc si calculatorul pentru estimarea datei nasterii copilului. Este forma electronica a rotitei pe care o folosesc si medicii obstetricieni in monitorizarea sarcinii.

Calculator Pentru Data Estimata A Nasterii Copilului
Prima zi a ultimei menstruatii:
(LL/ZZ/AAAA)
Durata medie a ciclurilor menstruale:
(22 - 45) (standard 28)
Durata medie a fazei luteale:
(9 - 16) (standard 14)
Data estimata a conceptiei:    
Data estimata a nasterii:      
Varsta estimata a fatului:    
 


Nota: data estimata a nasterii copilului este orientativa, evolutia sarcinii nu este stricta si exista diferente de la persoana la persoana.

5 raspunsuri

 1. pop teodor costica

  buna ma numesc corina si as avea si eu o intrebare la dumneavoastra sunt insarcinata de 18 saptamani,as vrea sa imi spuneti si dumneavoastra o data probabila a nasterii pentru ca medicul care ma consultat mia spus k data probabila a nasterii este 27 iulie dar dupa calculele mele ar trebui sa nasc la sfarsitul lunii iune,prima zi a ultimei menstruatii a fost 01.10.2011 va multumesc mult

  • Dr Laura Stirbu

   Salut Costica
   Am facut testul de mai sus pentru un ciclu de 28 de zile si ar iesi 7 iulie data nasterii.
   Insa saptamanile de la ultima menstruatie cu saptamanile determinate ecografic sunt uneori diferite, de aici diferenta de zile.
   Atata timp cat bebelusul va fi bine nu ar trebui sa conteze data nasterii.
   Sanatate

 2. Buna ziua …De cateva luni incercam ?i avem un copil ?i nu.l putem avea. ..Eu am un ciclu neregulat …luna trecuta mi.a venit pe 10 mai.medicul ginecolog mi.a spus ca suntem ok din punct de vedere clinic ?i ca trebuie doar sa a?teptam …Am f?cut 2 teste de atunci ?i f?r? niciun rezultat….Cum pot avea un copil dac? am un ciclu neregulat?

 3. Buna seara ,am si EU o nedumerire sunt isarcinata in 9 saptamani dupa calcul doctorului cu un copil la activ si o sarcina pierdută in Martie am ramas însărcinată din nou ,am fost azi la control si doctorul mi-a spus ca ori este copilul foarte mic si nu se vede ori am din nou o sarcina pierdută eu având un cm foarte,foarte neregulat este posibil sa pierd din nou sarcina simptome încă am ultimul ciclu mi-a venit pe 17 Aprilie

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.