Calendarul Pentru Concursuri Si Examene Medicale 2009 + Tematica Rezidentiat 2009

Ministerul Sanatatii a publicat calendarul de examene si concursuri, care vor fi organizate in anul 2009, pentru medici, medici dentisti, farmacisti, biologi, biochimisti si chimisti:

Prima decada din luna martie (5 martie 2009): Examen de obtinere a titlului de medic, medic dentist, respectiv farmacist specialist.

A treia saptamana din luna martie (duminica 22 martie 2009): Test de selectie pentru rezidentiatul cu timp partial in specialitatea medicina de familie.

A doua saptamana din luna mai (5 mai 2009): Examen de obtinere a gradului de specialist, respectiv principal pentru biologi, biochimisti si chimisti.

A treia saptamana din luna mai (12 mai 2009): Examen pentru obtinerea de atestate.

A treia saptamana din luna iunie (17 iunie 2009): Examen pentru obtinerea gradului de primar pentru medici, medici dentisti si farmacisti.

A treia saptamana din luna septembrie (16 septembrie 2009): Examen pentru obtinerea de atestate.

A treia saptamana din luna octombrie (14 octombrie 2009): Examen de obtinere a titlului de medic, medic dentist, respectiv farmacist specialist.

A treia duminica din luna noiembrie (15 noiembrie 2009): Concurs de intrare in rezidentiat de medicina, medicina dentara si farmacie.

Tematicile si bibliografiile pentru rezidentiatul din anul 2009 raman nemodificate.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.