Cancer La San La Varsta De 10 Ani

Din pacate nu doar cancerul ovarian sau cel de col uterin fac victime intre fetite, adolescente si femei tinere, ci si cancerul la san.

Hannah Powell-Auslam este in clasa a 6-a, are 11 ani si este cea mai tanara supravietuitoare a cancerului la san. Cand a fost diagnosticata avea doar 10 ani.

Chiar daca frecventa bolii la aceasta varsta este mai mica de 1 la 1 milion, Hannah ii sfatuieste pe toti adolescentii sa nu se rusineze de parinti si sa le semnaleze orice modificare anormala a corpului lor.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.