Cancer Ovarian la 8 Ani

Sophie Fry, in varsta de 8 ani, a fost diagnosticata cu cancer ovarian in urma unui consult medical pentru dureri abdominale. Dupa indepartarea ovarului afectat a urmat tratament chimioterapic avand raspuns favorabil.

Parintii au dus-o la spital abia cand durerea era insuportabila, iar primul diagnostic a fost de infectie urinara, administrandu-se tratament antibiotic. In urma efectuarii unei ecografii s-a pus diagnosticul corect de tumora ovariana.

Cancerul ovarian este foarte rar la varste mici, majoritatea cazurilor depistate sunt la varste post menopauza.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.