Cancerul Nu Doare. Cancerul Ucide

Astazi, 4 mai, de la ora 16, Monica Tatoiu va fi prezenta in Cluj-Napoca la Hotel Olimp (str.Observator, nr.82-86) pentru a vorbi femeilor clujene despre importanta prevenirii, depistarii si tratarii cancerului la san.

Campania „Cancerul nu doare. Cancerul ucide” are ca si promotori trei studente de la Comunicare si Relatii Publice, care lucreaza in parteneriat cu Societatea Romana de Cancer. Imaginea acestei campanii de prevenire a cancerului la san este doamna Monica Tatoiu, care a colaborat la realizarea unui spot ce urmeaza a fi difuzat la televiziunile locale si nationale. Link-ul de vizualizare al spot-ului este:

La conferinta de presa sunt invitate femeile din Cluj-Napoca, medici specialisti, profesori, reprezentanti ai Societatii Romane de Cancer, presa locala si nationala, supravietuitoare si nu in ultimul rand, Doamna Monica Tatoiu.

Se va vorbi despre cum poate fi depistat, prevenit si tratat cancerul la san, supravietuitoare isi vor relata experientele, iar la sfarsitul conferintei asteptam intrebari din partea participantilor.

Va asteptam la ora 16 la Hotel Olimp pentru a afla mai multe despre cancerul la san!

Persoana de contact: Rus Simona – Coordonator campanie, tel 0748 39 79 79

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.