Cand Renunti La Fumat? + Video

Uniunea Europeana are un departament Anti-Smoking activ si ataca problema fumatului pe mai multe fronturi. Poate iti aduci aminte de seria de filmulete Helpers din care am publicat cateva si aici la inceputul anului 2010. Daca vrei sa le revezi le gasesti cautand fumatul cu ajutorul formularului de cautare din dreapta (cu ocazia asta poti gasi si o lista de probleme ginecologice in care este implicat fumatul).

Unii ar spune ca erau puerile, ca nu le ia nimeni in considerare, dar trebuie tinut cont ca fiecare campanie are un public tinta bine definit, iar daca prin promovarea lor se impiedica debutul fumatului la unii copii (fumatul nu mai este de mult un sport al adultilor), obiectivul se declara atins.

Daca atunci mesajele transmise se refereau la motivele principale pentru care copiii/adolescentii incep sa fumeze (fumatul nu te face macho / cum sa eviti fumatul la petreceri / etc), publicul tinta al noii campanii este putin mai in varsta, iar designul si mesajul clipurilor este adaptat lui.

Atata timp cat se constientizeaza faptul ca unii nu vor renunta niciodata la fumat (sau renunta cand renunta si la alte activitati vitale – la respirat, de exemplu), promovarea unor astfel de campanii nu poate fi decat benefica.

Cele 5 etape ale renuntarii la fumat

Cele 5 etape de renuntare la fumat

Tu in ce etapa esti?

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.