Cand Vin si in Cluj?

La Arad, tinerii medici au inceput sa studieze limba engleza. Ei spera ca in acest fel vor putea profesa in spitale din Europa. Cursul de engleza este organizat de o universitate din Marea Britanie. Daca medicii romani vor trece testul, sansa de a-si gasi un loc de munca in strainatate mult mai bine platit, creste considerabil.

[…]

Unii dintre medici au deja experienta spitalelor europene. „Am muncit in Germania, in jur de un an si jumatate si am castigat salariu brut 4.450 de euro ca medic specialist chirurg. In mana venea cam 2.500 de euro”, a adaugat Armando Muntean, medic chirurg.

In Romania, un medic tanar castiga, in medie, intre 1.500 si 2.000 de lei, pe luna. In Anglia, de exemplu, o garda de weekend, poate fi platita cu pana la 1.000 de euro.

Articol complet: link

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.