Carduri Pentru Prezervative La 12 Ani

Dintre toate tarile din Europa, Anglia are cea mai inalta rata a sarcinilor in randul adolescentelor. Pana acum au abordat problema din diferite unghiuri, in ianuarie au adus in discutie implantarea de contraceptive fetelor de 12 ani, in mai au promovat un viral pe YouTube, iar acum vor sa implementeze un sistem de carduri pentru prezervative. Publicul tinta e reprezentat de baietii cu varsta de 12 ani.

Cu ajutorul cardului vor putea obtine prezervative din diferite locuri (teren de sport, frizerie etc) fara a avea nevoie de consimtamantul parintilor… singura conditie pentru primirea cardului este sa urmeze un curs de educatie sexuala.

5 raspunsuri

  1. Silvasan Laura

    Parca…., imi suna a incurajare din partea adultiilor,de asi incepe odraslele lor, viata sexuala la 12 ani.Pe de alta parte,psihologic vorbind, daca acesti copii stiu ca au acces la viata sexuala, poate nu o vor face prea curand.Cine stie?Poate, depinde si de anturajul fiecaruia.

  2. Laurentiu Hofnar

    sincer va spun la englezi dezbaterea adolescentelor mamici e in primele pagini ale ziarelor si la radio pe toate posturile intrucat chiar au multe adolescente 12-14 ani gravide asa ca la situatii exceptionale trebuie solutii exceptionale, si sa fim sinceri englezii si-o trag de pe la 12-13 ani in draci asa ca metoda e brici 🙂

  3. Dr Laurentiu Craciunas

    Sa nu crezi ca la noi e mult mai roza situatia

  4. sa le puna centuri de castitate pana pe la 16-18 e cel mai bine…asa sigur nu vor mai exista gravide sub varsta de 15 ani :)))

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.