Care-i Rostul?

Inteleg ca orgoliul si extremismul unora poate intrece limitele normalului, dar nu inteleg de ce se aduna lumea sa vada lucruri de-astea, mai ales cand se vede clar ca sunt dezgustati de ceea ce vad…

2 raspunsuri

  1. eu sunt de acord cu tine dar uiti ceva foarte important:lumea doreste o astfel de distractie chiar daca momentele devin oripilante.Cel putin istoria dovedeste acest lucru:in Roma antica astfel de grozavii erau deliciul audientei si morbidul nu se compara cu pepenii de mai sus, in Anglia si nu numai pedepsele capitale (arsul pe rug, decapitarea) era ceva ce lumea dorea sa vada.
    Totdeauna astfel de scenarii vor face audienta.Lumea este in continuare inculta chiar si dupa mii de ani de civilizatie.

  2. ma ingrozeste pur si simplu ceea ce vad.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.