Care Sunt Cele Mai Avantajoase Variante De Creditare Pentru Cabinetele Medicale?

Atat pentru cabinetele medicale in proces de dezvoltare, cat si pentru cele in nou infiintate, un credit de investitii poate reprezenta solutia optima, asigurand continuitatea si dezvoltarea afacerii pe termen lung, in special in contextul cresterii nivelului de competitivitate al pietei.

Printre cele mai avantajoase conditii financiare pe care le-am identificat sunt cele oferite de Libra Bank care a redus dobanzile la creditele destinate specialistilor din domeniul medical cu 2,5 % fata de cele standard. Banca este deja recunoscuta pentru ofertele speciale de finantare destinate medicilor, reunite sub pachetul Hipocrate. La nivelul creditelor de investitii am identificat cateva avantaje principale, de interes pentru medicii care iau in calcul aceasta varianta de dezvoltare a cabinetelor lor:

– In obtinerea creditarii, nu sunt necesare garantii reale (daca valoarea creditelor nu depaseste 80 000 RON)

– Banca ia in calcul incasarile cabinetului, si nu profitul

– Timpul de raspuns este rapid (maxim 3 zile)

– Perioada de gratie poate ajunge pana la 6 luni

– Creditul poate fi rambursat anticipat fara penalitati.

Dincolo de avantajele financiare, insa, un aspect foarte important pe care va sfatuim sa-l urmariti este reprezentat de partea de consiliere personalizata oferita de reprezentantii bancii pe care o alegeti. La Libra Bank am descoperit specialisti care ii trateaza pe medici cu maximum de profesionalism, acestia fiind indrumati si sfatuiti in legatura cu cele mai potrivite solutii de finantare, explicandu-li-se in detaliu fiecare termen si fiecare pas ce trebuie parcurs. De exemplu, accesand formularul online de la adresa http://www.librabank.ro/Aplica_online, veti putea fi contactat in scurt timp de reprezentantii bancii, pentru o solutie financiara personalizata.

Libra Bank este o banca premiata la nivelul sectorului medical, iar specialistii bancii cunosc in detaliu sectorul medical – cu toate provocarile si oportunitatile lui.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.