Cariere in Alb 6 – Editia de Primavara

O noua editie a evenimentului international Cariere in Alb va avea loc in aceasta primavera incepand cu luna martisorului.

Crearea unui plan de cariera este importanta indiferent de domeniul in care lucrezi. Dar daca esti in domeniul medical, provocarile sunt si mai mari. Urmarea unei facultati bune nu iti garanteaza succesul in cariera; ai nevoie de curiozitatea si energia de a cauta perfectionarea in domeniu prin cursuri de formare si experienta in sisteme de sanatate diferite. Autodeterminarea, dezvoltarea continua, si o ghidare potrivita sunt cele mai importante instrumente pentru o cariera de success.

Astazi tehnlogia a atins o evolutie atat de inalta si rapida incat orice cadru medical trebuie sa fie prezent in mod constant la conferintele medicale si la cursuri de training in specialitatea sa.

Dar toate acestea puncte din planul tau de cariera pot fi urmate cu usurinta. Ai nevoie doar de suport tehnic si informational, o buna retea de networking in comunitatea medicala si ghidare profesionala in cariera. Primul eveniment din Europa unde poti gasi toate acestea este targul de cariere si educatie in domeniul medical – Cariere in Alb.

Iti aducem cei mai buni angajatori din piata medicala, care iti vor oferi conditii foarte bune de munca, specialisti de succes care sa te ghideze in munca ta, echipamente medicale de inalta tehnologie, pachete salariale atractive si cursuri de training medical. Ofertele sunt pentru tari precum Franta, Belgia, Elvetia, Norvegia. Irlanda, Suedia, Marea Britanie, Germania, cu salarii care pornesc de la 3000 de euro.

Vino la Cariere în Alb 6 si vei beneficia de toate avantajele de a avansa in cariera ta medicala: informatii despre sistemele medicale si ofertele de munca din Europa, prezentari de companii si workshopuri interactive. Mai mult, daca vrei sa afli informatii despre programele de voluntariat medical, Medici Fara Frontiere vor fi alaturi de tine sa iti impartaseasca din experienta extraordinara pe care au castigat-o in comunitati unde doctorii si asistentele au salvat vieti si au contribuit la educatia lor.

In aceasta primavera, ne vei gasi intre 3 martie si 27 mai, in:
– Plodviv, Bulgaria – 3 Martie
– Starazagora, Bulgaria – 4 Martie
– Sofia, Bulgaria – 10-11 Martie
– Kosice, Slovakia – 17 Martie
– Budapest, Hungary – 18 Martie
– Prague, Czech Republic – 24 Martie
– Bratislava, Slovakia – 25 Martie
– Timisoara, Romania – 31 Martie
– Szeged, Hungary – 1 Aprilie
– Bucharest, Romania – 28-29 Aprilie
– Cluj-Napoca, Romania – 5 Mai
– Targu Mures, Romania – 6 Mai
– Sibiu, Romania – 7 Mai
– Athens, Greece – 12-13 Mai
– Ljubljana, Slovakia – 19 Mai
– Zagreb, Croatia – 20 Mai
– Iasi, Romania – 26-27 Mai

Pentru a te inregistra gratuit in orasul tau la Cariere in Alb 6, completeaza formularul accesand Cariere In Alb.

1 raspuns

  1. Valeria Mirela

    Pentru voluntariat in Africa unde ma pot adresa? Sunt psiholog clinician, vorbesc engleza, am experienta de 4 ani in domeniu.Lucrez in cadrul Comisiei de evaluare complexa persoane adulte cu handicap sect 3

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.