Cat De Mult E Prea Mult Pentru Alaptat? + Video

alaptatOrganizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca perioada de alaptare sa fie de 2 ani, dar nu exista studii care sa demonstreze ca prelungirea acestei perioade poate avea consecinte nefavorabile.

ABC News a publicat ieri un articol despre o mama care inca isi alapteaza fiul in varsta de aproape 6 ani (o face doar pentru confortul pe care acesta il are la sanul mamei).

Am prezentat mai demult rezultatele unui studiu conform caruia alaptatul nu afecteaza dintii copiilor.

Am gasit pe YouTube un documentar despre o mama care isi alapteaza fiica in varsta de aproape 8 ani…

2 raspunsuri

  1. Buna ,eu mi-am alaptat fetita pana la implinirea varstei de 2 ani ,iar in 3 zile am reusit sa o intarc .Fetita a avut o alimentatie diversificata inca de la varsta de 2 luni .Pe masura ce copilul a crescut ,alaptatul nu a mai fost masa principala ci a devenit masa secundara care i-a adus alinare atunci cand iau iesit dintisorii sau inainte de culcare .In prezent mai bea lapte dar nu de la piept pentru ca stie ca acolo mama nu mai are lapte.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv. Ofera cat mai multe detalii (varsta, simptome, analize, rezultate etc) pentru a putea primi un raspuns adecvat. Nu este nevoie sa trimiti aceeasi intrebare de mai multe ori, o singura data e suficient. Te rog retine articolul la care ai trimis intrebarea sau aboneaza-te sa primesti atentionare pe email. Daca intrebarea este complexa, iar explicatiile necesita mai mult de 100 de cuvinte, foloseste forumul medical.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: aici.

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.