Cat Si Cum Economisim?

Un comportament de economisire disciplinat va poate aduce nenumarate avantaje. Daca este dublat de o buna informare, atunci putem spune ca am gasit calea optima catre economii sigure pe termen lung.

Solutiile de economisire la care puteti apela sunt variate, dar astazi ne-am propus sa discutam despre depozitele bancare. Iata mai jos cateva sfaturi utile pentru a valorifica la maximum depozitul dumneavoastra bancar si a detine in permanenta controlul banilor dumneavoastra:

– Este foarte important sa cunoasteti valoarea dobanzii, care va poate oferi o estimare realista a sumei pe care o vei economisi;

– Este de asemenea important sa stiti ca, in cazul depozitelor, dobanda poate creste direct proportional cu perioada constituirii depozitului. Astfel, poate fi mai avantajos sa constituiti depozite pe 12 luni decat depozite pe 6 luni;

– Nu uitati ca un card de economii este o solutie financiara optima atunci cand doriti sa aveti acces direct la banii dumneavoastra. Orientati-va catre acele carduri care au comisioane reduse si asigurat-va ca sunteti informat in legatura cu toate avantajele acestora pentru a putea beneficia la maxim de ele.

Noi am evaluat recent oferta Libra Bank, o banca despre care am mai scris si unde am gasit intotdeauna solutii financiare special destinate medicilor. La capitolul economisire, clientii din domeniul medical pot primi cardul Libra Mix Medical, un card de economii care are conditii preferentiale pentru medici, cum ar fi:

– Banii pastrati pe card au o dobanda avantajoasa de 4,5% pentru disponibilul din cont, dobanda comparabila cu a unui depozit bancar (valabila pentru sumele mai mari de 500 RON);

Comision zero pentru toate operatiunile efectuate la comercianti, atat in tara cat si in strainatate, precum si pentru deschiderea contului curent si emiterea cardului;

Taxe si comisioane reduse fata de cele standard percepute pentru persoane fizice si juridice;

– Este un card cu care poti face plati oricand, oriunde, inclusiv pe internet sau international.

Un ultim sfat referitor la alegerea cardului de economii pe care vi-l putem da este acela de a selecta, acolo unde este posibil, optiunea de overdraft care sa fie atasata cardului dumneavoastra. Astfel, daca aveti urgent nevoie de bani si contul dumneavoastra de economii nu are fonduri suficiente, banca va poate pune la dispozitie o linie de credit pentru a beneficia imediat de suma dorita. Libra Mix Medical are aceasta facilitate, oferindu-va de asemenea avantajul de a decide cand puteti rambursa integral suma imprumutata.

Puteti primi rapid cardul Libra Mix Medical completand formularul online de pe site-ul bancii http://librabank.ro/Aplica_online.

Nota: Acesta este un articol publicitar.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.