Ce-i Doare Pe Romani? La Propriu… Sanii, Burta, Capul, Rinichii si Ovarele

Scriu despre durerea la propriu pentru ca la figurat e usor sa citesti un pic Presa ca sa vezi subiectele de neliniste in functie de anotimp, zi sau ora…

De o perioada buna de timp Google face sugestii in timp ce tastezi cuvintele dupa care vrei sa faci cautari. Sugestiile se bazeaza pe popularitatea termenului si numarul de solicitari pentru cautarea respectiva. Astfel, daca vrei sa vezi ce-i doare pe romani incepi sa tastezi in casuta de cautare: ma doare, urmand sa primesti sugestiile de la Google care anticipeaza ce te doare bazat pe ce-i doare pe altii.

ma doare

Dupa cum se vede, pe primul loc in topul durerii se afla burta (ma doare o luna e numele unei melodii, deci nu se pune). Ma doare burta returneaza in acest moment 664.000 de rezultate.

Pe locul 2 se afla ma doare capul cu 345.000 de rezultate. Urmeaza ma doare ficatul cu 262.000 de rezultate, ma doare maseaua cu 31.200 de rezultate, ma doare inima (la propriu si la figurat) cu 432.000 de rezultate, ma doare spatele cu 1.430.000 de rezultate, ma doare stomacul cu 552.000 de rezultate si ma doare urechea cu 1.380.000 de rezultate.

Numarul de rezultate reflecta popularitatea subiectului pe paginile de internet, adica numarul de pagini care contin cuvintele cautate. Se pare ca nu este o corelatie proportionala intre cerere si oferta.

Trebuie luate in considerare si organele pereche, care dor, nu doare. Astfel, tastarea trebuie sa fie ma dor, primind din nou sugestii.

ma dor

In cazul organelor pereche, topul este condus de sani, cautarea dupa ma dor sanii returnand 59.400 de rezultate.

Urmeaza ma dor rinichii cu 6.990 de rezultate, ma dor ovarele cu 12.400 de rezultate, ma dor genunchii cu 97.300 de rezultate, ma dor oasele cu 25.900 de rezultate, ma dor picioarele cu 97.200 de rezultate, ma dor ochii cu 195.000 de rezultate, ma dor plamanii cu 31.100 de rezultate, ma dor talpile cu 35.700 de rezultate si ma dor dintii cu 78.700 de rezultate.

Pentru aflarea raspunsului la intrebarea: Ce-i doare pe romani?, tastarea trebuie sa se opreasca la ma do pentru a include si organele nepereche (ma doare) si organele pereche (ma dor).

ma do

Ma doare o luna iese din nou din discutie, astfel se poate constata cu usurinta ca topul durerii ca frecventa in Romania este dominat de sani, burta, cap, rinichi si ovare.

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.