Ce Inseamna Sa Nu te Dai Batuta Cand Vrei Sa Ai Un Copil

Angie Baker a avut 18 pierderi de sarcina, dar a 19-a incercare a fost reusita si a nascut natural o fetita sanatoasa.

De fiecare data a conceput natural, dar din cauza ca sistemul ei imun era prea agresiv, produsul de conceptie era tratat ca un corp strain si era inlaturat. Toate sarcinile au fost pierdute in prumul trimestru, in jurul a 8-9 saptamani.

Sfarsitul fericit a venit dupa ce a cunoscut un medic avand o practica usor diferita fata de a altor obstetricieni. Acesta i-a recomandat sa ia steroizi, pentru a contrabalansa agresivitatea sistemului imun, inainte de a incerca sa conceapa, nu doar in timpul sarcinii.

Femeia a ramas insarcinata pentru a 19-a oara, a trecut de varsta critica de 8 saptamani, iar la incheierea primelor 12 saptamani a oprit tratamentul cu steroizi in ideea ca placenta s-a dezvoltat suficient pentru a apara fatul.

Unii ar zice ca e miracol, eu prefer sa o vad ca o fata sclipitoare a medicinii moderne. Avantajul femeii a fost ca a inceput sa conceapa la o varsta tanara, avand a 18-a incercare la varsta de 31 de ani, ceea ce i-a dat sanse sa mai incerce in continuare. Daca lasa prima sarcina pentru o varsta mai avansata, avand acelasi istoric de 18 pierderi de sarcina, cel mai probabil a 19-a sarcina era mult mai greu de dus la capat…

2 raspunsuri

  1. Buna ziua! in urma unei sarcini extrauterine mi-a fost extirpata trompa dreapta prin salpingectomie laparoscopica,au trecut 7 sapt de la interventie as dori sa stiu daca exista vreun risc daca incerc din nou sa ramin insarcinata? sau e prea repede?

  2. Varga claudia florentina

    Buna ziua pe 30 ianuarie mi sa spus ca am sarcina oprita din evolutie as dori sa stiu acum dupa cat timp pot sa raman ansarcinata analizele le am bune si pe 31 ianuarie mia facut chiuretaj as dori sa stiu cum se procedeaza

Adauga un raspuns

Campurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicata.

Inainte de a trimite o intrebare medicala te rog foloseste functia de cautare din partea dreapta (sus) a paginii pentru a gasi articolul cel mai potrivit pentru subiectul respectiv.

Primeste raspuns RAPID la intrebarea ta de ginecologie: > click aici <

Anunta-ma cand apar raspunsuri. Te poti abona si fara sa raspunzi.